Dům v novém převleku

Pojďte se kouknout na vydařenou rekonstrukci tohohle rodinného domu.

closse residence
Foto: Adrien Williams

Info o projektu:
Název: Closse Residence
Autor: NatureHumaine
Účel budovy: Rodinný dům
Místo: Rue Closse, Saint-Lambert, QC J4R, Canada

Mladá rodina, která vlastní tento rodinný dům se rozhodla si ho nechat zrekonstruoval a přizvala si na pomoct architektonické studio NatureHumaine. Dům pochází z roku 1960 a téměř přes 50 let nepotřeboval žádnou úpravu, dokud nepotřeboval zmodernizovat. Projekt se realizoval roku 2014 a nachází se v Saint-Lambert v Kanadě.

Rekonstrukce přinesla nové ztvárnění jižní fasády domu a to provedením zvětšeného okenního otvoru poskytující nádherný výhled do zahrady a k docílení lepšího osvětlení interiéru. Nový vzhled kovový dostaly i veškerá okna, které kontrastují s dvoubarevnou fasádou obloženou dřevem, svislého kladení ve štítě a vodorovného členění na v prvním patře. Interiéru vévodí nové provedení konstrukce schodiště z oceli, javoru a matného skla. Barva stěn je v bílém odstínu v kontrastu se dřevěnou podlahou.


Foto: Adrien Williams


Foto: Adrien Williams


Foto: Adrien Williams


Foto: Adrien Williams

(Visited 70 times, 1 visits today)