Rekonverze staré továrny

Je úžasné, když máte možnost si svůj ateliér navrhnout podle sebe.

Studio_PHL Architekter's
Foto: PLH Arkitekter

Info o projektu:
Název: New Offices
Autor: PLH Arkitekte
Účel budovy: Studio
Místo: Copenhagen, Denmark

PLH Arkitekter si pro svůj tým navrhli vlastní studio v bývalé továrně. V současné době dochází k rekonverzi řadě továren a nabízí tak nové plochy k pronájmu nebo k bydlení. Většina těchto opuštěných budov představují velkou zátěž pro město a je velice dobře, že to snaží lidé napravit a navrátit tak život do těchto oblastí.

Kombinace moderních prvků a konstrukci staré továrny dodává na monumentalitě celého prostoru. Interiér je prostorný a nabízí variabilitu uspořádání. Výška dosahuje 6.5 metrů, to umožnilo architektům navrhnout mezipatro, které tak zvětšuje půdorysnou plochu studia. Autoři projektu zanechali ocelové vazníky na sloupech, které v minulosti sloužily jako pojizdná jeřábová plocha a také zanechali konstrukci jeřábu umístěnou nad recepcí.

Phl Architekter
Foto: PLH Arkitekter

studio
Foto: PLH Arkitekter

studio
Foto: PLH Arkitekter

studio
Foto: PLH Arkitekter

studio
Foto: PLH Arkitekter

studio_půdorysy
Foto: První a druhé nadzemní podlaží

(Visited 223 times, 2 visits today)