BIG GREEN EGG nejen doma v kuchyni
Foto: gril-pec.cz
„Vejce“ velikosti Mini a MiniMax se totiž bez problému vejde do klasické interiérové kuchyně. Stačí zapnout odsavač par a přizpůsobit technologii vaření připravované surovině, a nemusíte se bát ani žádného příliš intenzivního odéru.
Že jste Big Green Egg už někde viděli, a přemýšlíte, že si ho pořídíte? Pořád ještě váháte s konečným rozhodnutím a chtěli byste si EGG nejdříve vyzkoušet? Můžete se přihlásit do školy vaření, třeba na kurz GRILL AKADEMIE, kde vás naučí, že grilování není jen o opékání kusu masa. Akce zaměřené na práci s EGG probíhají pravidelně každý měsíc v Kuliner Gastrocentru na adrese Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany, aktuálně 14. června. Naučíte se zapékat, udit, dusit, péci pečivo a spoustu dalšího na unikátních grilech Big Green Egg, a kromě získání či rozšíření znalostí o kvalitní gastronomii si také užijete příjemné atmosféry.
Tip máme i pro ty, kdo by zatím chtěli pokrmy připravené s pomocí GBE pouze ochutnat. Můžete si zajít například do známé pražské restaurace AvantGarde na Evropské třídě v Dejvicích, kde Big Green Egg používají v běžném provozu. Na jejich stránkách www.avantgarderestaurant.cz a na Facebooku se dozvíte, kde a jaké pokrmy vám v „zeleném vejci“ uvaří, a to včetně škol vaření a nedělních brunchů.
Více na www.gril-pec.cz